Visits: 0

Директорският стол е онова чудо на офис столовете, което предоставя не само истинско удобство по време на работа, но и се грижи за изтънчения и луксозен вид на офиса. Специалното при този вид столове е, че предоставят най-голямо удобство при продължително седене зад бюро. Освен директорски се срещат още с друго популярно нарицателно – мениджърски столове.

Като се има предвид усъвършенстваните им качества, превръщащи ги в топ категорията офис столове, няма как да не си зададем и въпроса за цената. Е, може ли да бъде тя ниска, а качеството на съответния директорски стол – достатъчно високо?

Преценете какво получавате за цената на хубавия директорски стол

Може би вече сте разгледали някой сайт, предлагащ директорски столове за онлайн покупка и сте останали леко разочаровани от цената. Въпросът е – получавате ли нещо допълнително за допълнителната нула в цената?

Отговорът е – получавате доста, стига да сте избрали правилното място. Един качествен директорски стол е създаден да издържи с години. Затова въобще неслучайно в магазини за столове за офиси с високо реноме като Antares-BG.net този тип офис обзавеждане се предлага с дългогодишна гаранция за качество.

Издръжлива кожена тапицерия, изчистени детайли, здрава конструкция, елегантен дизайн, отлична лумбална подкрепа, убедителност и удобство при работа – и това е само началото на списъка с предимства. Всичко това може да ви осигури едно по-добро спокойствие на работа и по-голяма производителност. А красивият дизайн ще впечатли всеки посетител и ще бъде част от една внушителна визитка на вашата компания.

Ако сравните времето, за което ще използвате стола и ще се радвате на всичките му чудесни предимства и от тази гледна точка погледнете на цената – нещата започват да придобиват друг изглед. Като добавим и инфлацията през последните години, съвсем не е чудно, че директорските столове вече минават от трицифрени към четирицифрени суми.

Евтини директорски столове – внимавайте за лоша изработка и ментета

В стремежа си да попаднете на топ офертата за изключително изгодни директорски столове на изкушаващо ниска цена, внимавайте да не се окажете с евтина имитация на качество, която изглежда добре само на снимките. Колкото и луксозен да изглежда един стол отвън, ако не ви доставя достатъчно удобство и не издържи на изпитанията на ежедневната употреба в продължение на години, то ниската сума, която сте заплатили няма да ви се отплати никак добре.

Затова избирайте само надеждни магазинни като Antares-BG.net, които са се доказали с годините и продължават да радват своите клиенти с качество доста отвъд посредственото.


Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x