Visits: 1

Онлайн търговията е доста различна от така наречената търговия по места. Заедно с всички свои предимства, управлението на онлайн магазин създава и не малко затруднения, като всеки онлайн търговец се опитва по някакъв начин да открие най-подходящото решение.

Обикновено, с развитието на онлайн търговията много хора изпадат в положението да претрупат домовете си с инвентар, да тичат по десетки пъти на ден до куриера, да се опитват да насмогнат на растящия трафик и за капак на всичко, не им остава време да изградят стратегията си за развитие на бизнеса.

Тук идват центровете за фулфилмънт

Ако управлявате онлайн магазин и не знаете какво правят центровете за фулфилмънт, тогава сте пропуснали нещо наистина важно, което може да изиграе основна роля за бъдещото развитие на вашия бизнес.

След като преминат първите и типично по-слаби месеци, обикновено онлайн бизнесът се разраства и за търговеца става все по-трудно да се справи с всичко. Добрата новина е, че логистичната дейност не е основна в онлайн бизнеса.

Тя може да бъде делегирана и на друг, в случая на фулфилмънт център (вижте в BigArena.net). Вместо да се занимавате с това, вие можете да започнете да изграждате своята стратегия за развитие на бизнеса, промоциите, рекламите и други.

Какво да очакваме от фулфилмънт центъра

На първо място, можете да спрете да складирате инвентара си у дома. От този център ще ви предложат достатъчно място, където да съхранявате всичко. Освен това, пространството или е безплатно, или се заплаща минимална такса.

Но складовата площ е само началото. Като един класически логистичен оператор, фулфилмънт центърът предлага възможност за аутсорсинг на всяка една дейност, която е свързана с бизнеса ви, така че вие да се ангажирате само с неговото развитие. 

Цялостна интеграция между вашия бизнес и фулфилмънт платформата

Има реална възможност да се постигне цялостна интеграция между платформата на фулфилмънт центъра от една страна и вашия магазин от друга страна. Така поръчките към вас ще се отправят директно към центъра, който незабавно ще ги обработва и изпраща към клиентите.

Това ви дава възможност за изключителна бързина, тъй като във фулфилмънт центъра постоянно има хора, които могат да реагират на момента. В същото време, ако управлявате магазина или маркетплейса си сами, няма как да сте 24 часа пред компютъра и определено поръчките ще се обработват по-бавно.


Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
blank
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x