Стари снимки на гр.Белово

Hits: 3309

Белово 50-те год

Белово 50-те год

Белово 1930 година

Белово 1930 година

Белово общ изглед

Белово общ изглед

Белово

Белово

Гара Белово

Гара Белово

Гара Белово-1909 година

Гара Белово-1909 година

град Белово

град Белово

И.Обербауер-Белово

И.Обербауер-Белово

КЪМПИНГ БЕЛОВО

КЪМПИНГ БЕЛОВО

Мраморна кариера гр.Белово

Мраморна кариера гр.Белово

Станция Белово

Станция Белово

Вашият коментар