Visits: 75

Общуването и привличането между хората се случва на много дълбоко ниво, отколкото ние си мислим. Какво се случва всъщност, когато някой ни привлича сексуално?

Всеки човек отделя феромонихормоните на привличането. Те са именно хормонът, който прави единия пол привлекателен за другия пол. Щом ние „подушим“ тези хормони у някого, макар и да не го съзнаваме, те ни въздействат и ние започваме да изпитваме магията на привличането.

Самото име на феромона идва от гръцкото „фереин“, означаващо „пренасям“, и думата „хормон“, която може да се преведе като вълнение или възбуда.

Ако сте готови да се почувствате неустоими и да изпитате неповторима тръпка, потърсете своя парфюм или друг афродизиак в Sexo.bg.

Как ни правят неустоими парфюмите с феромони

Един такъв парфюм няма автоматично да ви направи неустоими за всекиго, но определено ще подсили вашия чар. Правейки ви по-харизматични за околните, той би подобрил комуникацията, помагайки ви дори да изглеждате по-надеждни.

На свой ред това, че привличате околните, ще ви накара да се чувствате много по-уверени в своята привлекателност в дългосрочен план. А именно увереността може да ви направи напълно неустоими и да бъде най-красивото ви бижу.

По отношение на сексуалното общуване, със сигурност парфюмът ще събуди вълнението и ще разпали тлеещия огън. Ако връзката вече е напреднала и първоначалната искра е изгаснала, с помощта на този магически парфюм с феромони ще можете да изпитате тръпката от първите мигове заедно.

Как точно работят тези парфюми с феромони

При създаването на ароматната композиция на тези парфюми се използват екстракти от различни вещества, от които се извличат най-често трите феромона андростенон, андростенол и андростендион. Те влияят като повишават сексуалната възбуда и привличането между двата пола, независимо, че са произведени по лабораторен път.

Имайте предвид, че парфюмът би работил само от близко разстояние. Някои от предлаганите парфюми, каквито можете да намерите в Sexo.bg, са без определен мирис, докато други съдържат хормоните на привличането в комбинация с изкусителен аромат.

Този аромат обикновено е подбран така, че да ви направи още по-неустоими за вашата половинка. Достатъчно е да го нанесете на шията и китките с едно-две впръсквания и можете да се насладите на удовлетворяващия резултат.

В случай, че се снабдите с такъв вид, който няма собствен мирис, можете спокойно да го комбинирате с любимите си аромати, без да се притеснявате, че вашият парфюм ще попречи на феромоните да работят.

Ако искате да нажежите допълнително обстановката в спалнята и да изпитате бурно вълнение с половинката си, можете също така да се сдобиете с ароматни пръчици с феромони.


Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
blank
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x