Visits: 17

Как най-лесно да си изберем яке ветровка в 3 стъпки?

Независимо дали се подготвяме за сутрешната си джогинг сесия, разходка в планината или просто искаме да се защитим от силния вятър навън, то якето тип ветровка е задължителен елемент към нашето облекло.

Якетата тип ветровки са извести с това, че са леки и не пропускат вятъра. По този начин можем да се защитим, когато сме далеч от дома или да го използваме всекидневно за градски разходки, походи и къмпингуване.

В текущата статия ще обобщим накратко как най-лесно можем да изберем своето яке ветровка, за да сме готови за ветровитото време.

Размери

Както можете и да предположите, всичко тръгва от размера, който ще ни пасне. За целтае нужно да знаем какъв е нашия – от S до 3XL и ад продължим с останалите фактори при избор на ветровка.

Разбира се, в доста случаи размерите има съответна разлика от магазин до магазин и от модел от модел, но ако съдим трезво по останалите ни дрехи за торса, то би трябвало да уцелим точния размер при онлайн пазаруването.

Модели

Моделите и технологиите по които са направени ветровките се различават. Някои са с TPU покритие, скрити шевове и функционална качулка, която ще предпазва от вятъра във всяка ситуация.

След това, идва ред на бранда, цветовете и самия дизайн на якето ветровка. Все пак искаме да изберем нещо, което ще изглежда добре върху нас, но и ще ни кара да се чувстваме комфортно, нали така?

Някои якета ветровки идват с допълнителни светлоотразителни ленти, които ще бъдат забелязвани в мъгливото или тъмно време.

Ветровките идват и в модели със или без цип, а удобството от два външни и вътрешни джобове ще позволи да носите важни аксесоари с вас на път, по време на разходка или на поход.

Финални думи

Ветровките са задължителен елемент към облеклото на всеки планинар или хората, които си пада по екстремните изживявания. Също така, ветровката е изключително подходяща в градска среда, докато разхождате кучето си или правите сутрешното бягане.

към отиоти


Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
blank
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x